Lån til forbruk

Det finnes forskjellige låneprodukter vi kan bruke for å få tilgang til litt ekstra penger til forbruk eller annen moro. Det kreves ikke så veldig mye av oss for å få tak i alt fra noen titusener av kroner til mange hundretusen kroner. Vi kjenner nok alle til hvordan vi kan raskt gå på internett og på noen få minutter ha gjort en jobb som kan gi oss så mye som 600.000 kroner i kontanter rett inn på konto innen maksimum en dag eller to. Er du heldig får du pengene på dagen.

Hva brukes forbrukslånet på?
Lån til forbruk kan som sagt være kredittkort, forbrukslån eller andre smålån. Et forbrukslån er et fast lån over en periode med en fast rente. Det er et lån du kan bruke på det du selv ønsker uten at noen bryr seg med hvor mye det koster deg å få det eller hvor fort du bruker opp pengene. Husk at pengene må betales tilbake, så det kan være smart å kun ta opp et stort nok lån til det du trenger og heller vente med den store overøsingen til du får spart opp mer penger.

Nedbetale gjeld
Ser vi på statistikken over hva folk bruker forbrukslån og kredittkort på ser vi at folk er ganske flinke med å bruke penger. 20% bruker forbrukslån på å nedbetale gjeld. Det er veldig få som bruker kredittkort på å nedbetale gjeld. Dette skjønner vi godt ta forbrukslån blir ofte tatt opp for å betale ned kredittkort, og annen type gjeld.