Forbrukslån

Den beste måten å få tilgang til litt ekstra på er å ta opp et forbrukslån. Det er fort og enkelt. Du trenger ikke å lese en brosjyre eller tenke over hvordan lånet skal tas opp. Det finnes mange forskjellige sider som forklarer deg hvordan du skal søke og som også lar deg søke. Loans.no er nok den beste siden akkurat nå for søk på forbrukslån på nett. Siden er enkel, lett forståelig og veldig brukervennlig. Det er viktig at siden har lite skrift, slik at leserne ikke leser seg bort. Det er også viktig at siden har litt bilder eller grafikk slik at man kan se hva man skal gjøre.

Betal tilbake
Når du har fått pengene må du bruke de forsvarlig. Etter en måned så kommer den første regningen. Da er det tid for å betale det første månedsavdraget. Har du ikke penger til å betale et av de mange avdragene som fortsetter å komme kan du havne i problemer. Du må derfor ringe banken hvis du har problemer slik at dere kan avtale hva dere skal gjøre fremover. Blir det tøft så si ifra. Banken hjelper deg så godt den kan.

Betalingsproblemer
Det er interessant å ta en titt på hvor mange som har betalingsproblemer innenfor de forskjellige kredittområdene. Det hjelper deg med å vite hvor mange som sliter og hvor problemene ligger. Det er 9% som har betalingsproblemer innenfor kortområdet. Det vil si at 9% av kredittkortbrukere, som ikke har annen gjeld, sliter med å betale på kredittkortene sine.

11% sliter med å betale på forbrukslånene sine. Disse 11% har ikke kredittkortgjeld, men kun forbrukslån. 11% er ikke så mye. Av de som både har kredittkort og som har forbrukslån er det 27% som sliter. Det er ganske høyt. Det viser også at har man både kredittkort og forbrukslån er sjansene større for å slite enn om man bare har kredittkort eller om man bare har forbrukslån.

Sammenligner man tallene over med boliglån så er det kun 7% som sliter med boliglånene sine. Vi ser derfor at det er kun de som kombinerer lånetyper som sliter. Det kan være en indikasjon på at folk som tar opp mer og mer gjeld, og da spesielt kombinerer gjeldstyper gjør dette for å komme seg ut av et problem. Det er ikke ukjent at mange som kommer i gjeldsproblemer prøver å låne seg ut av gjeldsproblemet.